Januari € 55,00

Aperitief cava “Gran Castellflorit” met hapje van de chef

—-

Gelakt buikspek – ganzenlever en St.-Jacobsmossel – botersaus met Verjus en zeebes

of

Op de graat gegrilde Noordzeetong – parelpasta – lauwe mayonaise met

saffraan – pittige waterkers

of

Carpaccio van hert – notensla – licht gerookt buffelhaasje – vinaigrette van gerookte ui

—-

Cappuccino van grijze garnalen – Armagnac en lavaskruid

—-

Kroon van hertenkalf – geroosterde wintergroenten – gegratineerde

aardappelen – infusie van marjolein

of

IJslandse kabeljauwrug – gekonfijte Romatomaat – lauwe emulsie van look en saffraan –

geprakte aardappel met olijfolie ‘extra vierge’

—-

Parfait en sorbet van lychee – crumble van limoen en citroengras

of

Irish koffie

Wijn en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen verzoeken wij het suggestiemenu te nemen

Februari € 55,00

Chef’s apero met degustatiehapje

—-

Gemarineerde sardienen, bladerdeeg, escabeche van pepers en yoghurt

of

Risotto met octopus en kokkels – Pecorino en gerookte paprika

of

Salade van gepekelde en gebrande wintergroenten – gedroogde tonijn –

geitenkaas met citrus en olijven

—-

Degustatiesoepje van de chef

—-

Suprême van jonge duif en de gekonfijte boutjes – fondant aardappelen –

tatin van witloof

of

Medaillon van staartvis – soufflé van butternut – chips van zoete aardappel –

emulsie van venkel

—-

Panacotta van Gin Tonic – zoete balsamico – ijs van basilicum en komkommer

of

La chouffe koffie

Wijn en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen verzoeken wij het suggestiemenu te nemen

Maart € 55,00

Chef’s apero met hapje van de chef

—-

Mi-cuit van makreel – frisse komkommer – tomaat – limoen – crumble van algen

of

Crèmeux van aardappel en karnemelk – gepocheerd ei, garnaal en tongreepje –

hazelnootboter – krokante voorjaarsgroenten

of

Zeewolffilet – doperwtjes – paksoi – Oosterse ‘Beure Blanc’ – krokante ui

—-

Soepje van de chef

—-

Gelakte eendenborst – groentepark – roze peper – crème van rode vruchten

of

Groenlandse tarbot – mediterraanse groenten – kappertjes en limoen – tarweparels

—-

Aardbeien ‘Romanoff’ – citrus crumble – nougatijs

of

Irish koffie

Wijn en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen verzoeken wij het suggestiemenu te nemen

April € 55,00

Aperitief van het huis met wachtbordje

—-

Gepekelde Schotse zalm – citroen en kruidenzout  – peterseliecrème – voorjaarsgroenten en kruiden

of

Polderasperges met gerookte heilbot  – bieslookmousseline en spekpoeder

of

Huisbereide minipizza met paddenstoelen – ganzenlever – truffel en parmezaan

—-

Sorbet van de chef

—-

Melkkalf rack – zuiderse ratatouille – ‘Pomme Pont-Neuf’ aardappelen –

kalfsjus met St.-Bernardus

of

Dorade ‘Royale’ – Pot-au-feu van asperges, bouchot mossels en kokkels -jus van paella

—-

Flan van kokos en limoen – gemberijs – merengue – gekonfijte kumquats

of

Marquisette koffie

Wijn en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen verzoeken wij het suggestiemenu te nemen

Mei € 55,00

Chef’s apero met degustatiehapje

—-

Gegrilde groene asperges – gemarineerde zeeduivel – emulsie

van zachte paprika en tomaat

of

Fris slaatje met gebakken zwezeriken – shiitake en gekonfijte rode ui & biet

of

Carpaccio van zwaardvis – gerookte olijfolie met Vaudovan  –

frisse kruiden en bloemen – appelkapper – Gran Padano

—-

Sorbet van de chef

—-

Gegrilde lamsfilet – gebrande zomergroenten – couscous en chorizo –

jus van zwarte look

of

Noorse lengrug – groentenmozaïek – vongolé – velouté van zeewier en limoenblaadjes

—-

‘Granny Smith’ appelcake – witte chocolade – nougatijs

of

Irish koffie

Wijn en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen verzoeken wij het suggestiemenu te nemen