Januari € 55,00
Aperitief cava “Gran Castellflorit” met hapje van de chef
—-
Gelakt buikspek – ganzenlever en St.-Jacobsmossel – botersaus met Verjus en zeebes
of
Op de graat gegrilde Noordzeetong – parelpasta – lauwe mayonaise met
saffraan – pittige waterkers
of
Carpaccio van hert – notensla – licht gerookt buffelhaasje – vinaigrette van gerookte ui
—-
Cappuccino van grijze garnalen – Armagnac en lavaskruid
—-
Kroon van hertenkalf – geroosterde wintergroenten – gegratineerde
aardappelen – infusie van marjolein
of
IJslandse kabeljauwrug – gekonfijte Romatomaat – lauwe emulsie van look en saffraan –
geprakte aardappel met olijfolie ‘extra vierge’
—-
Parfait en sorbet van lychee – crumble van limoen en citroengras
of
Irish koffie
Wijn en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen verzoeken wij het suggestiemenu te nemen
Februari € 55,00
Chef’s apero met degustatiehapje
—-
Gemarineerde sardienen, bladerdeeg, escabeche van pepers en yoghurt
of
Risotto met octopus en kokkels – Pecorino en gerookte paprika
of
Salade van gepekelde en gebrande wintergroenten – gedroogde tonijn –
geitenkaas met citrus en olijven
—-
Degustatiesoepje van de chef
—-
Suprême van jonge duif en de gekonfijte boutjes – fondant aardappelen –
tatin van witloof
of
Medaillon van staartvis – soufflé van butternut – chips van zoete aardappel –
emulsie van venkel
—-
Panacotta van Gin Tonic – zoete balsamico – ijs van basilicum en komkommer
of
La chouffe koffie
Wijn en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen verzoeken wij het suggestiemenu te nemen
Maart € 55,00
Chef’s apero met hapje van de chef
—-
Mi-cuit van makreel – frisse komkommer – tomaat – limoen – crumble van algen
of
Crèmeux van aardappel en karnemelk – gepocheerd ei, garnaal en tongreepje –
hazelnootboter – krokante voorjaarsgroenten
of
Zeewolffilet – doperwtjes – paksoi – Oosterse ‘Beure Blanc’ – krokante ui
—-
Soepje van de chef
—-
Gelakte eendenborst – groentepark – roze peper – crème van rode vruchten
of
Groenlandse tarbot – mediterraanse groenten – kappertjes en limoen – tarweparels
—-
Aardbeien ‘Romanoff’ – citrus crumble – nougatijs
of
Irish koffie
Wijn en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen verzoeken wij het suggestiemenu te nemen
April € 55,00
Aperitief van het huis met wachtbordje
—-
Gepekelde Schotse zalm – citroen en kruidenzout – peterseliecrème – voorjaarsgroenten en kruiden
of
Polderasperges met gerookte heilbot – bieslookmousseline en spekpoeder
of
Huisbereide minipizza met paddenstoelen – ganzenlever – truffel en parmezaan
—-
Sorbet van de chef
—-
Melkkalf rack – zuiderse ratatouille – ‘Pomme Pont-Neuf’ aardappelen –
kalfsjus met St.-Bernardus
of
Dorade ‘Royale’ – Pot-au-feu van asperges, bouchot mossels en kokkels -jus van paella
—-
Flan van kokos en limoen – gemberijs – merengue – gekonfijte kumquats
of
Marquisette koffie
Wijn en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen verzoeken wij het suggestiemenu te nemen
Mei € 55,00
Chef’s apero met degustatiehapje
—-
Gegrilde groene asperges – gemarineerde zeeduivel – emulsie
van zachte paprika en tomaat
of
Fris slaatje met gebakken zwezeriken – shiitake en gekonfijte rode ui & biet
of
Carpaccio van zwaardvis – gerookte olijfolie met Vaudovan –
frisse kruiden en bloemen – appelkapper – Gran Padano
—-
Sorbet van de chef
—-
Gegrilde lamsfilet – gebrande zomergroenten – couscous en chorizo –
jus van zwarte look
of
Noorse lengrug – groentenmozaïek – vongolé – velouté van zeewier en limoenblaadjes
—-
‘Granny Smith’ appelcake – witte chocolade – nougatijs
of
Irish koffie
Wijn en water inbegrepen tijdens menu
Vanaf 6 personen verzoeken wij het suggestiemenu te nemen