KOUDE VOORGERECHTEN

Tzatziki …………………………………………………………………… 9.00

(magere kaas met komkommer en look)

Taramas ………………………………………………………………….. 9.00

(mousse van zalmkuit)

Feta ………………………………………………………………………… 9.00

Griekse salade ………………………………………………………… 13.00

Salade paysanne …………………………………………………….. 13.00

WARME VOORGERECHTEN

Escargots ……………………………………………………………….. 13.00

Gegrilde feta …………………………………………………………… 15.00

Boureki …………………………………………………………………… 15.00

Calamares ………………………………………………………………. 15.00

Dolmadakia in citroensaus ………………………………………. 16.00

Scampi’s look …………………………………………………………. 17.00

Scampi’s salade ………………………………………………………. 17.00

Scampi’s Mykonos ………………………………………………….. 17.00

Mezé (vanaf 2 pers.) ………………………………………………. 19.00 p.p

voorgerechten kunnen met warme groentjes als hoofdgerecht geserveerd worden mits een toeslag van € 4.00p.p

VISGERECHTEN

Gamba’s gegrild …………………………………………………….. 23.00

Gamba’s met looksaus …………………………………………….. 24.00

Gamba’s van de chef ……………………………………………….. 25.00

VLEES OP DE GRILL

Kipbrochette ……………………………………………………………………. 19.00

Schotel van de chef (vanaf 2 pers.) ………………………………………21.00 p.p.

Souvlaki ……………………………………………………………………………22.00

Lamskoteletten ………………………………………………………………….24.00

Steak natuur(met frietjes of Griekse garnituur)……………………..23.00

Steak pepersaus(met frietjes of Griekse garnituur) ……………….26.00

Steak champignonsaus(met frietjes of Griekse garnituur) ……. 26.00

GRIEKSE SPECIALITEITEN

Exochico……………………………………………………………………………21.00

Mousaka (geserveerd met salade)………………………………………..21.00

Stamnas……………………………………………………………………………22.00

Lamsmedaillon ……………………………………………………………….. 24.00

 

Vegetarische schotel ………………………………………………………… 14.00

Kinderbord (brochette of Griekse boulettes) ………………………..10.00

(keuze tussen frietjes en Griekse garnituur)