Kerstavondmenu
Een bruisende champagnestart “Veuve Cheurlin”
met proevertjes van :
Ganzenleverterrine / schilfers van gerookte eend / rode biet / notenbrioche.
Gemarineerde gillardeau oester/ palingsnippers / groene asperges /
citroenroom / avruga parels.
**********************************
Yellow fin tonijn en Canadese kreeft
balkje van broccoli / munt / sorbet van tomaat / wodka / selderij / wasabi krokant.
**********************************
St- jakobsvrucht en Noordzeetong
patta negra / wintertruffel / crème van erwtjes.
**********************************
Bretoense tarbot, kingkrab en kokkels
wortel / gele raapjes / knolselder / rookthee van schaaldieren.
**********************************
Hertenkalfnootjes
kroketje van hert / topinamboer/ wilde paddestoelen
natuurjus / oude port / sjalot.
**********************************
Zoete heerlijkheden uit de zak van de kerstman
**********************************
Koffie of thee infuus met gourmandises en snoepertjes.
**********************************
Menu met aperitief en koffie € 95.00 p./p.
Gepast wijnarrangement € 30.00 p./p.