Den Silveren Harynck, ook bij u thuis
Op 24 en 25 December staan wij weer tot uw dienst en bieden een onvergetelijke kerst aan.
Wanneer u liever thuis blijft, weg van de drukte, kunnen wij u alsnog verwennen.
Met onze feestelijke meeneemgerechten heeft u
Meer tijd voor uw gasten en om te genieten van uw familie.
Hieronder laten we u kennis maken met afhaal kerstmenu en meeneemgerechten.
Aarzel niet om uw voorkeuren aan ons voor te stellen.
Aperitiefhapjes:
4 feestelijke hapjes € 11,50
(zoals Ganzenleverterrine / schilfers van gerookte eend / notenbrioche.
Gemarineerde gillardeau oester/ palingsnippers / groene asperges /)
Mogelijkheid voor vegetarische hapjes
Soepen:
Bisque van Noordzeekreeft met garnalen € 9,90 p/p (500ml)
Wildbouillon met jagersbuit € 6,80 p/p (500ml)
Vissoep uit Marseille rijkelijk gevuld € 9,90 p/p (500ml)
Voorgerechten:
Terrine van Ganzelever met chutney van vijgen en notenbrood. € 18,80
Salade van handgepelde grijze garnalen in een cocktailroom. € 19,00
Gevulde St-Jakobsschelp met lekkers uit de zee € 16,00
Gillardeau oesters € 12,00 (per 6)
Zeeuwse platte oester € 19,20 (4°) € 22,80 (6°) (per 6)
Hoofdgerechten:
Polderfazant met grondwitloof en knolselderpuree in een romige fine champagne saus met veenbessen € 20,50
Zadel van hertenkalf in een herfstboeket € 23,70
Rollade van Fazant met gandaham, grondwitloof en bospaddenstoelen à la brabançonne € 20,90
Zeetongfilets met wintertruffel en crème van erwtjes € 24,50
Bretoense tarbot, kingcrab met gele raapjes en jus van schaaldieren € 28,90
Bij al onze hoofdgerechten zijn aardappelgerechten, sauzen
en garnituren inbegrepen.
Huisgemaakte broodjes te verkrijgen aan € 1,80 per broodje
Kreeftbereidingen:
Kreeft “belle-vue” € 25,50
Salade van kreeft met mozzarella en notensla € 24,90
Nage van kreeft met winters groen en tuinkruiden € 26,00
Kreeft uit de oven met groentesnippers en champagneroom € 27,50
Kreeft van de grill met een vinaigrette van tomaat en basilicum € 26,90
Stoofpotje van kreeft met asperges en kreeftjus € 28,00
Deze gerechten zijn op basis van een 1/2 kreeft van 600g p/p
Nagerechten:
Dessertbord met chocolade in de hoofdrol € 7,80
Dessertbord voor de zoete snoeper € 9,10
Huisbereid roomijs of sorbet per liter € 11,50
Kaasbord uit alle windstreken (5 stuks!) € 14,50
Huisgemaakte fonds:
Perfect voor al uw gerechten, sauzen en soepen
Wildfond € 10,20/L
Kalfsfond € 6,80/L
Visfumet € 6,90/L
Afhaal kerstmenu
Proevertjesbord van de chef
*******************************
Terrine van Ganzenlever / filet van gerookte eend /structuren van rode biet
Tabouleh van madrascurry / Canadese kreeft / krokant van Koningskrab
*******************************
St- jakobsvrucht en Noordzeetong
pata negra / wintertruffel / crème van erwtjes.
*******************************
Polderfazant
Met zijn garnituren à la Harlekijn.
*******************************
Zoete heerlijkheden uit de zak van de kerstman
*******************************
Prijs menu: € 48,00